Eksklusiv frisør beliggende i hjertet af København

Teamet

Alle frisørerne hos Bomholt Intercoiffure er lært op i salonens teknikker og bliver løbende holdt opdateret om de nyeste teknikker fra ind- og udland. Frisørerne kommer på de kurser, de måtte være brug for, ligesom samtlige frisører er med til salonens undervisning af andre frisører

Billede af Line Bomholt Billede af Anne Billede af Amalie

Line

- Ejer af Bomholt Intercoiffure

Line åbnede i år 2000 salonen i Grønnegade. Line er udlært hos Gunbritt, hvor hun begyndte sin læretid i 1991. Line har tidligere arbejdet som frisør hos Gunbritt i fire år, efter hun var færdig med sin læretid her.

Med Bomholt Intercoiffure vil Line:

”Jeg vil have saloner med intimitet, atmosfære og personlighed. Og jeg vil omgive mig med gode mennesker, der brænder for deres fag”

Anne

Anne begyndte hos Bomholt i 2008. Hun er uddannet frisør, og har arbejdet som det siden år 2002.

Anne har valgt at arbejde hos Bomholt Intercoiffure, fordi:

"Jeg havde hørt meget godt om Line. Hun er super dygtig og jeg kan lære meget af hende. Bomholt salonerne er to dejlige saloner, hvor jeg trives godt. Der er mange søde kunder og kolleger."

Amalie

Amalie begyndte hos Line i 2015. Hun er uddannet frisør og har arbejdet som det siden år 2013.

Amalie har valgt at arbejde hos Bomholt Intercoiffure, fordi:

"Jeg ville rigtig gerne arbejde hos Line, da jeg havde hørt meget godt om hende. Jeg ville gerne forsætte i en Intercoiffure-salon, da disse saloner er nogle af de bedste i Danmark med en høj faglighed. Line går meget op i, at hun har et rart og venligt personale, og det er vigtigt for hende, at alle arbejder i ét team og at vi alle har denne høje faglighed, hvilket er vigtigt for mig."