Eksklusiv frisør beliggende i hjertet af København

Ring til Bomholt Intercoiffure på tlf. 33325455 og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig.

Få sat brudehår hos Bomholt Intercoiffure

Skal du snart giftes og er du på jagt efter en frisør, der kan sætte dit brudehår? Kom ind til Bomholt Intercoiffure, hvor teamet bag vil hjælpe dig med at sætte det smukkeste hår til den store dag. Ligesom vi både lægger makeup og udfører manicurer, så dit look bliver gennemført og personligt på den store dag.

Brudehår til din stil

Hos Bomholt Intercoiffure kan du få sat brudehår. Teamet bag Bomholt Intercoiffure vil snakke med dig om ønsker, idéer og stil, og vil lytte til dig, så du får det flotteste hår på din store dag. For at du kan få det brudehår, der passer til dig og din stil på dagen, vil Bomholt-teamet altid gerne se den kjole, du skal have på, så hår og kjole, og din personlige stil, vil matche.

Kjolens udskæring

Du skal få sat håret op og væk fra ansigtet og ryggen, hvis din brudekjole har en høj halsudskæring, da det ellers kan komme til at se tungt ud. Og håret skal opad og bagud, når det bliver samlet af frisøren, for hvis det bliver sat bagud og nedad, vil du komme til at se træt ud.

Blomster i brudehåret

Det kan se smukt ud, at bruge de samme blomster fra brudebuketten i dit brudehår. Derfor er det en god idé at få lagt lidt ekstra blomster til side der, hvor buketten bliver lavet, så du kan tage dem med, når dit brudehår skal sættes. På den måde får du både brudehår og buket til at passe sammen, og du får en gennemført personlig stil.

Få lagt makeup

Hos Bomholt Intercoiffure kan du også få lagt makeup, som passer til din stil på selve dagen. Teamet bag Bomholt Intercoiffure vil lægge præcis den makeup, der passer til dig, din stil og dine ønsker. Ligesom vi også giver manicure og lægger lak på dine negle, hvor du kan vælge mellem et udvalg af farver, som du også kan købe med hjem. Hvis du vil klippes og have farvet hår, inden dit bryllup, er du naturligvis også velkommen til det.

Bestil tid

Bestil tid til at få sat brudehår hos Bomholt Intercoiffure på tlf. 33 32 54 55, og sæt gerne 2,5 time af til brudeopsætningen. Det koster 895 kr. pr. time for håropsætningen. Se øvrige services og priser

Se Line Bomholt sætte brudehår

Her kan du se Line Bomholt, ejer af Bomholt Intercoiffure, sætte brudehår i Go’ Morgen Danmark: